Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bu kez kadın vurdu!

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bursa'da dün gece boşandığı eşinin barışma teklifini kabul etmeyen şahıs, ölümle tehdit eden eski kocasını av tüfeği ile kurşun yağmuruna tuttu.

Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Gün Sokak'ta gece 23.00'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce boşanan Ayşe Ş. (30), boşandığı eşi Zeki O. (43) tarafından sık sık barışmak için rahatsız ediliyordu. Dün gece de ayrıldığı eşinin evine gelen Zeki O., barışma teklifini kabul etmeyince Aşye Ş.'yi ölümle tehdit etti. Eski kocasının tehditleri üzerine cinnet geçiren genç kadın, evde bulunan av tüfeğini alarak eski eşinin peşinden sokağa çıktı.

Araçına binmekte olan Zeki O.'ya 5 el ateş eden kadın eski eşini sağ bacağından yaraladı. Zeki o'nun aracı ile uzuklaşmasından sonra evine giden genç kadın polis ekiplerini arayarak eski eşini vurduğunu söyledi. Yaralı adam aracıyla yaklaşık 500 metre uzaklaştıktan sonra aracından inerek yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil servis tarafından ilk müdahalesi yapılan Zeki O. Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede Tedavi altında olan Zeki O.'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından olay yerinde 5 adet boş kovan bulundu. Ayşe Ş. suç aleti olan av tüfegi ile birlikte polis ekiplerince ikametinde göz altına alınarak ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı