Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dicle aldı, vermiyor

28 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde, ayağına bulaşan çamuru temizlemek için gittiği nehire düşen küçük çocuğu bulmak için bölgeye gelen Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grubu, arama çalışmalarına başladı.

25 Şubat'ta sabah saatlerinde evlerinin bulunduğu sokakta oynarken ayaklarına bulaşan çamuru yıkamak için yaşıtı olan arkadaşı ile birlikte Dicle nehri kenarına inen dört yaşındaki İshak Dansik (4) arkadaşının gözü önünde dengesini kaybedip nehre düşmüş ve akıntıya kapılarak nehirde kaybolmuştu.

Küçük çocuğun nehirde kaybolduğu haberi üzerine Yafes Mahallesi sakinleri ve ailesi Dicle nehrine akın edip, İshak'ı kendi imkanları ile arama çalışmalarına başladı. Ancak vatandaşların kendi imkanları yaptığıarama çalışmaları sonuç vermeyince Dansik ailesi Cizre Kaymakamlığından Dalgıç ekibi talebinde bulundu.

Acılı ailenin talebi üzerine Cizre Kaymakamlığı tarafından ilçeye çağrılan Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup amirliği dalgıç ekibi, Dicle Nehrindeki çalışmalarına başladı. Dört kişilik dalgıç ekibi, Dicle nehrinde küçük İshak'ı arama çalışmalarını sürdürürken, gözü yaşlı ailesi ve vatandaşlar arama çalışmalarını yakından izledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı