Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Astsubay'a son veda

28 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütünce yerleştirilen el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan jandarma astsubay kıdemli başçavuş Coşkun Göl'ün cenazesi, Elazığ'da toprağa verildi

Göl'ün cenazesi Elazığ Asker Hastanesinden alınarak ambulansla Onurlar Camisi'ne getirildi.

Burada İl Müftüsü Peyami Güngör cenaze namazını kıldırdı.

Namaza Göl'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Muammer Erol, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, sivil ve askeri yetkililerle vatandaşlar katıldı. Burada şehidin bazı yakınlarını kadın askerler teselli etti.

Göl'ün annesi Hüsniye Göl, gözyaşları içerisinde, ''İki oğlumu yine gönderirim. Hiç pişman değilim. Çok şükür Allah'ıma hür yaşarım. Hepsini, vatanıma, Türk devletine canım kurban olsun, feda ederim. Oğlumun yeri cennet olsun'' dedi. Şehidin kardeşi Engin Göl de bir kardeşlerinin şehit düştüğünü, 3 kardeş olarak burada bulunduklarını belirterek, ''Biz buradayız. Vatanımız için seve seve burada çarpışırım, savaşırım. Üzülmüyoruz. Vatanımız sağ olsun. Onları güldürmeyeceğiz. Başımız dik'' diye konuştu.

-''Ben bir Kürt'üm, Kürtlüğümle gurur duyuyorum''-

Şehidin ağabeyi Cengiz Göl ise ''Ben bir Kürt'üm. Kürtlüğümle gurur duyuyorum. Elhamdülillah. Ben bu yaşıma kadar devletimden kesinlikle ve kesinlikle ayrımcılık görmedim. Bu ayrımcılığı yapanları şiddetle kınıyorum. Onlar bizim üzerimize birçok oyunlar oynuyor. Onların çocukları hepsi tatilde, yurt dışında, keyifleri, maaşları yerinde. Tatilde gönül eğlendiriyorlar. Onlar dediklerim bize bu ayrımcılığı yapan, bizim içimize nifak sokan insanları söylüyorum; ki bunlar da bellidir yani'' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı