Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sikorsky 'bebek' kurtardı

25 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Yuvalıdam köyünde doğum sancısı başlayan Zeliha Ay(38), 112 acili arayarak yardım istedi.

Harekete geçen Bitlis Valiliği'nin girişimiyle Merkez Jandarma Alay Komutanlığı'ndan kaldırılan askeri helikopter, hastayı köyden alarak Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Konu hakkında açıklama yapan Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, 'Son bir ay içinde yağan kar nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyoruz. Özellikle ulaşımı zor olan köylerimizden Yuvalıdam'da ikinci doğum hastasını getirmek durumunda kaldık. ' dedi.

Vali Yılmaz, Yuvalıdam köyünün yolunun çığ nedeni ile kapalı olduğunu aktararak, 'Ekiplerimiz yolu açmak için çalışıyorlar, ancak çığ tehlikesinin devam etmsi nedeni ile tam olarak çalışamıyoruz. Birkaç gün daha yolun açılması gecikecek. ' ifadesini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı