Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

ve Kaza anları kamerada!

14 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Ankara'nın çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazaları mobese kameralarına takıldı.

Kazalara, bazen sürücü hataları, bazen kırmızı ışık ihlali, bazen de buzlu yolların neden olduğu görüldü.

Mobese görüntülerine göre; Ulus Çankırı Caddesi 'nde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 kişiden birine hızla gelen otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yaya yola savrulurken, çarpan araba hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Yaralı vatandaş, bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye sevk ediliyor.

Altındağ Sakalar Caddesi 'nde meydana gelen diğer bir kazada ise yol kenarında park halinde bulunan aracı görmeyen sürücü, kamyona arkadan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ulus kavşakta kırmızı ışığa rağmen hızını kesmeyen bir sürücü ise yayaların arasından dönüş yapan otomobillere çarpıyor. Mobese kameralarına yansıyan diğer görüntülerde ise buzlanma nedeniyle duramayan bazı araçlar yoldan çıkıyor.

İKİ KAFADARIN AYAKTA KALMA ÇABASI
Alkollü olduğu öğrenilen iki şahsın, bir parkta ayakta durma çabası ise ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Buzlu yolda parktan ayrılmaya çalışan iki arkadaş kol kola girince yere düşmekten kurtulamadı. Birkaç kez yere düşen şahıslardan birinin elini yüzüne götürüp ağladığı görülüyor. Yere düşen arkadaşını kaldırmaya çalışan diğer şahıs ise yeniden buzlu zeminde yere kapaklandı. Metrodan çıkan vatandaşların dikkatle izlediği şahıslar daha sonra buradan ayrıldı. Buzlu kaldırımlarda yürümeye çalışan bir vatandaş ise kaldırımdan inerken düşmekten kurtulamadı.




HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı