Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kadın terörist kamerada

14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Yasadışı terör örgütü DHKP-C’nin kanlı eylemlerinde kanserli hastaları kullandığı ortaya çıktı.

Yenibosna 'da 75. Yıl Polis Karakolu 'na geçtiğimiz Cumartesi günü el bombası atarak iki polisi yaralayan kadın terörist Nebiha Aracı 'nın (43) kanser hastası olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü tespit edilmişti.

Gaziosmanpaşa 'da önceki gün polis memuru Mücahit Daştan 'ı şehit eden Nurgül Acar 'ın da kanser olduğu belirlendi. Acar 'ın göğüs kanseri olduğu ve bir göğsünü aldırdığı öğrenildi. Kadın teröristin sorgusu İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü 'nde devam ediyor. Acar 'ın sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

'Kızım arkadaş kurbanı '


Kanlı saldırının ardından Nurgül Acar 'ın Samsun 'da yaşayan annesi Emine Acar, gazetecilere konuşmak istemediğini söyleyerek komşusunun evine kapandı.

Temizlik işlerine giderek geçimini sağlayan anne Emine Acar, komşusunun balkonuna çıkarak önce, “Buyurun Emine benim. Ne istiyorsunuz? Ben bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi. Daha sonra da “Emine İstanbul 'a gitti. Burada yok. Gidin buradan” diyerek gazetecilerin gitmesini istedi. Evden çıkmayan Emine Acar 'ın eşinin 2002 yılında vefat ettiği öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı