Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Beton mikseri' dehşeti

18 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı Ankara'da beton mikserinin çarptığı minibüsteki bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Ankara çevre yolu Pursaklar ilçe bağlantısında, 25 HF 110 plakalı resmi minibüs, adres sormak için emniyet şeridinde durdu. Bu esnada 06 HA 8214 plakalı beton mikseri minibüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen minibüs içerisinde bulunan 11 kişi ve kamyon mikseri sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi. Minibüs içerisinde sıkışan bazı yolcular itfaiyenin çalışması sonucu kurtarıldı. İsmi öğrenilemeyen minibüsteki bir kadın yolcu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralı mikser sürücüsü de polis gözetiminde hastaneye götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı