Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Taksim trafiğe kapanıyor

1 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı Taksim Meydanı Düzenleme Projesi çalışmalarına başlandı.

Taksim Meydanı için planlanan çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Caddesi, 5 Kasım'dan itibaren Tarlabaşı'ndaki otoparktan, Divan Oteli önüne kadar trafiğe kapatılacak. Çalışmaların 240 günde tamamlanması bekleniyor. Trafiğin aksamaması için ise planlar hazır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde 5 Kasım'da başlayacak çalışmalar kapsamında, Tarlabaşı Bulvarı'ndaki mevcut otopark ile Divan Oteli önüne kadar olan 400 metrelik kısmın trafiğe kapatılacağı bildirildi.

TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR


Açıklamada, yaklaşık 240 gün sürecek çalışmalar sırasında, trafiğin aksamaması için trafik sirkülasyon planları hazırlandığı kaydedilerek, trafiğin Tarlabaşı-Harbiye yönünde Taksim Meydanı üzerinden, Mete Caddesi-Asker Ocağı Caddesi-Cumhuriyet Caddesi (Divan Oteli önünden), Harbiye-Tarlabaşı yönünde ise Cumhuriyet Caddesi (Divan Oteli önünden), Abdulhakhamit Caddesi ve Tarlabaşı'ndan verileceği belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı