Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Handa tek başına

30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Balıkesir’in Edremit ilçesinde zilleri çalarak kaçan çocuklardan biri, iş hanında mahsur kaldı.

Çocuğu kurtarmak için polis ve itfaiye seferber oldu. Edinilen bilgiye göre, evlerin zillerini çalarak kaçan çocuklardan 10 yaşlarındaki M.K., kapının açılması ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası 'nın bulunduğu iş hanına girdi.

Kapı kapanınca içeride mahsur kalan çocuk korku dolu anlar yaşadı. Kardeşi ve arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı M.K. gözyaşlarına boğuldu. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye, yaklaşık 1 saat boyunca oda yetkililerine ulaşmaya çalıştı. Polis, ulaştığı oda yetkililerinden içeride kapıyı açma düğmesi bulunduğunu öğrendi. M.K, içeriden düğmeye basınca kapı açıldı. Dışarıya çıktığında mutluğunu kardeşi ve arkadaşlarına sarılarak paylaşan M.K, koşarak gözden kayboldu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı