Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erdoğan Kur'an okudu

8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın ölümünün birinci yılında mevlit okutuldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl 87 yaşında hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan'ın ölümünün birinci yılı dolayısıyla Üsküdar Hz. Ali Camii'nde mevlid-i şerif okuttu. Erdoğan Mevlid-i Şerif'te Kur'an-ı Kerim'in 41. Suresi Fussilet Suresi'nin bir kısmını da kendisi okudu.

Öğle saatlerine kadar Üsküdar'daki evinde istirahat eden Başbakan Erdoğan, öğle ezanının okunmasıyla annesi Tenzile Erdoğan için mevlid-i şerif okutulan Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'ne geçti. Erdoğan'ın gelişi öncesi camide geniş güvenlik önlemi alındı. Erdoğan'ın gelişiyle önce öğle namazı kılındı, ardından Mevlid-i Şerif'e geçildi. Mevlid'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Rüştü Rençber, aile dostları ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Erdoğan, mevlitte annesi Tenzile Erdoğan için Fussilet suresinin bir bölümünü okudu. Mevlid sonrası katılımcılara kuzu tandır, pilav, ayran ve helva ikram edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı