Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Adana'da derbi savaşı

8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı PTT 1. Lig’de bugün oynanacak Adanaspor-Adana Demirspor derbisi öncesi taraftarlar birbirine girdi. Polis, erken saatte önlem alarak olaylara anında müdahale etti.

5 Ocak Stadı'nda bugün saat 19.00’da oynanacak Adanaspor-Adana Demirspor maçı için her iki takımın taraftarı bilet almak için sabahın erken saatlerinde stat çevresinde toplanmaya başladı.

Taraftarların karşılıklı tezahüratta bulunması ortamın gerginleşmesine neden oldu. Bir süre sonra da turuncu-beyazlı ve mavi-lacivertli taraftarlar birbirlerinin üzerine yürümesiyle kavga çıktı

Stat çevresinde erken saatte önlem alan polis ekipleri çıkan olaylara anında müdahale etti. Polis, Şüphe üzerine durdurup üzerini aradığı bir taraftarın atkısına sarılı halde ekmek bıçağı buldu. Bıçaklı taraftar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı