Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Fabrikada yangın- 314 ölü

13 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı Pakistan'ın Karaçi ve Lahor şehirlerinde çıkan yangınlarda ölü sayısı 271'e yükseldi.

Yetkililer, Karaçi'de bir fabrikada çıkan yangında ölü sayısı 246'ya, Lahor'da ise 25'e çıktığını bildirdi. Yaklaşık 40 itfaiye aracının müdahale ettiği yangında çok sayıda kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Yangının, bir konfeksiyon işletmesinde başladığı öğrenildi. Bunun, Pakistan'ın Son 10 yıldır yaşadığı en büyük yangın felaketi olduğunu ifade ediliyor. Günün erken saatlerinde Lahor'daki bir ayakkabı fabrikasında meydana gelen yangında ise 25 kişi hayatını kaybetti. Bu yangının elektrik şebekesinden çıktığı açıklandı.

Karaçi itfaiye şefi Ehtesham Salim, ölenlerin çoğunun havasızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

Görgü tanıkları da, bir katın aniden alev ve dumanla kaplandığını, herkesin camlara koşarak aşağıya atladığını anlattı.

Polis yetkilileri, ölü sayısının daha fazla olabileceğinden endişe ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı