Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Denizde 'Jaws' keyfi

12 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Antalya’da, özel bir GSM operatörünün düzenlediği etkinlikte, yaklaşık 150 kişi denizin ortasında simitlerin üzerinde ‘Jaws-1’ adlı sinema filmini izledi.

Turkcell tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gnçtrkcll Açık Hava Sinema Festivali, 'Antalya'da Jaws görüldü' sloganıyla dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde düzenlendi.

Yaklaşık 150 GSM operatörü kullanıcısı, plaja kurulan dev ekranda yönetmenliğini Steven Spielberg’in yaptığı 1975 yılı ‘Jaws-1’ adlı sinema filmini ellerinde patlamış mısır, altlarında ise deniz simitleri ve yataklarıyla denizin ortasında izledi. 130 dakikalık film sırasında, yaklaşık 150 genç, hava sıcaklığının akşam saatlerinde 29 derece olduğu Antalya’da, unutamayacakları bir keyif yaşadı. Katılımcılar, ilk kez böyle bir deneyim yaşadıklarını ve organizasyonun kendileri için bir sürpriz olduğunu belirtti.

Turkcell Pazarlama İletişim Bölümü Başkanı Alpay Alptekin ise denizde sinema seyretme fikrinin gençlerden geldiğini belirtti.

Alptekin, şirket olarak gençlere büyük saygı duyduklarını ve sürprizlerinin devam edeceğini kaydetti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı