Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstanbul Kırmızı-Beyaz

20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ''Ata'ya Saygı ve Gençlik Yürüyüşü'' düzenlendi.

Galatasaray Meydanı'nda başlayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey ile çeşitli kurumların temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş, Taksim Meydanı'nda sona erdi. Yürüyüş sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bando takımı tarafından marşlar çalınırken, öğrenciler de dev Türk bayrağı taşıdı.

Yürüyüşün ardından, Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'nda İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey ile kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tören, öğrenciler tarafından halk oyunları ve spor gösterilerinin sunulmasıyla sona erdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı