Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

12 Eylül Davası'nda ara karar

12 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı 12 Eylül davasında ara karar verildi. Türkeş ve yaşı büyültülerek idam edilen Erdal Eren'in ailelerinin müdahil olma talepleri kabul edildi. Mahkeme ayrıca sanıkların malvarlıklarının araştırılmasına karar verdi.

Dönemin Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Kenan Evren ve Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Tahsin Şahinkaya'nın Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davanın dördüncü duruşması sona erdi.

Mahkeme Evren ve Şahinkaya'nın mal varlıklarının araştırılmasını kararlaştırdı.Kenan Evren ile Tahsin Şahinkaya'nın duruşmaya getirilip getirilmeyeceğine ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun beklenmesini kararlaştıran mahkeme, Alparslan Türkeş'in oğlu AK Parti Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş'in müdahilliğini kabul etti.Yaşı büyütülerek idam edilen Erdal Eren'in ailesi ile Veysel Güney ve Ömer Yazgan'ın yakınlarının müdahilliğini de kabul eden mahkeme, duruşmayı 29 Haziran'a erteledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı