Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstihdam fuarı

28 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı 2012 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF)'i 2 gün içinde yaklaşık 30 bin kişi fuarı gezdiği, binlerce kişinin iş başvurusunda bulunduğu bildirildi.

Esenler Belediyesi’nin İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediği 2012 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF) 25 Nisan Çarşamba günü kapılarını açtı. Geçen yıl 3 günde toplam 50 bin kişinin gezdiği, 8 bin 257 kişinin de iş başvurusunda bulunduğu İSİİF 2012, bu yıl da binlerce işsize umut oluyor. İş arayanlar ile işverenleri bir araya getiren İSİİF 2012, bir taraftan ilimizdeki sanayi kuruluşlarına nitelikli insan kaynağı sağlarken, diğer taraftan da iş arayanlara yeni fırsatlar sunuyor.
İşgücü piyasasının bir araya geldiği fuarda beyaz eşyadan ulaşıma, tekstilden gıdaya, otomotivden turizme, eğitimden sağlığa, iletişimden inşaata kadar geniş bir yelpazede ülkemizin önde gelen 150 den fazla kurum ve kuruluşu yer alıyor. İş arayanlar fuara büyük ilgi gösteriyor. 2 gün içinde yaklaşık 30 bin kişi fuarı gezdi, binlerce kişi iş başvurusunda bulundu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı