Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Atilla Kavdır taburcu oldu Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Akdeniz Üniversitesi'nde çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, ameliyattan 69 gün sonra taburcu edildi.

Kavdır'ın taburcu edilmesiyle ilgili Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısına, ameliyatı gerçekleştiren Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan, Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ayhan Dinçkan, çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, eşi Ayşe Kavdır, annesi Ayşe Kavdır ve babası İbrahim Kavdır katıldı.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Ömer Özkan, çift kol ve bacak nakli yaptıkları Kavdır'ı şifa ile taburcu ettiklerini söyledi.

Atilla Kavdır'ın ameliyattan sonraki 3 haftalık yoğun bakım sürecinde tüm metabolik problemlerinin normale döndüğünü belirten Özkan, hastanın 2 haftadır fizik tedavi gördüğünü iade etti. Özkan, ''Atilla haftada 2 defa kontrole gelecek. Bu ameliyat bir ekip çalışmasıydı ve başarılı oldu'' dedi.

Doç. Dr. Ayhan Dinçkan ise ameliyatın üzerinden 69 gün geçtiğini ve Kavdır'ı sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini dile getirdi. Bundan sonraki hayatında Atilla Kavdır'a başarılar dileyen Dinçkan, ''Atilla artık akşamlarını evinde geçirecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır ise taburcu olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Kendisine organ bağışlayan aileye teşekkür ettiğini belirten Kavdır, ''Bugünden itibaren evimde olacağım için çok mutluyum. Çocuklarımla bu akşam evimde buluşacağım'' diye konuştu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı