Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Uyuşturucu operasyonu

30 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Osmaniye’de halk arasında ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarının oluşturduğu çeteye yönelik yapılan operasyonlarda 36 kişi gözaltına alındı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kadirli ilçesinde doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen esrar maddesini tek kullanımlık küçük paketler halinde satan bir suç örgütü tespit etti. Suç örgütünün deşifre edilmesine yönelik Kadirli, İstanbul ve Antalya’da 17 adrese özel harekat polislerinin de katılımı ile eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda ve sonrasındaki çalışmalarda 36 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların ikametleri, otoları ve üzerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo uyuşturucu esrar maddesi, çok sayıda Hint keneviri bitkisi ve satışa hazır vaziyette fişek tabir edilen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan 36 kişiden 14’ü sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı