Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Balıkesir'de sağnak

3 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Ahmetçe köyünde mahsur kalan 2 kişi, kurtarma helikopteri hava muhalefeti nedeniyle bölgeye ulaşamayınca, tam 12 saat sonra iş makinesiyle kurtarıldı.

Bayramiç ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan sağanak yağış, akşam saatlerine kadar aralıksız sürdü. Yağış nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar, arama kurtarma ekiplerinin gayretiyle kurtarılırken, Ahmetçe köyü yakınlarındaki 2 vatandaşa ulaşılamadı. Yetkililer, kurtarma çalışması için Başbakanlık ve Genelkurmay’dan helikopter talebinde bulundu. Ancak hava muhalefeti nedeniyle helikopter gönderilemedi.

Mahsur kalan 2 kişiye, kurtarma ekipleri 12 saat sonra ulaşabildi. Ahmetçe köyü yakınındaki bir kömür ocağında çalışan Mehmet Cengiz ve oğlu İrfan Cengiz, 4 saatlik çalışma sonrası kurtarıldı.

Yiğitler köyü yolu üzerinde bulunan Kurşak Çayı'nın taşması sonucu mahsur kalan Selahattin Özkan da, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu bot ile bulunduğu ağaçtan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İlçe merkezine 5 köyün ulaşımını sağlayan köprünün gövdesinde meydana gelen açılma sonucu yol ulaşıma kapandı. 8 köye ulaşımı sağlayan Yiğitler köprüsünde de Kurşak Çayı'nın taşması sonucu ulaşım sağlanamıyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı