Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

NATO: Askeri müdahale olmayacak

8 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Azerbaycan temaslarına başladı.

Güney Kafkasya ziyaret turu kapsamında Ermenistan ve Gürcistan'dan sonra Bakü’ye gelen NATO Genel Sekreteri, Azerbaycan Diplomasi Akademisi'nde eğitim alan öğrencilerle görüştü.

Suriye'de yaşanan olayları değerlendiren NATO Genel Sekreteri, "Suriye ve Libya'da yaşanan olayları kıyaslamak doğru olmaz. Libya konusunda elimizde BM'nin net olarak belirtilmiş kararı ve bölge ülkelerinin desteği vardı’’ dedi.

NATO Genel Sekreteri, Suriye’deki sorunun çözümünün “siyasi” olacağını ifade etti.

NATO’nun Suriye'de yaşananları ciddi şekilde takip ettiğini belirten Rasmussen ‘’NATO olarak Suriye'ye askeri müdahale niyetimiz yok, fakat gerektiği takdirde ortağımız olan Türkiye'yi savunmaya hazırız" diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı