Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Atilla Kavdır hayatını kaybetti

5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Türkiye'nin ikinci çift kol nakli yapılan hastası olan ve hayatını kaybeden 34 yaşındaki Atilla Kavdır, toprağa verildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam ederken sabaha karşı hayatını kaybeden Atilla Kavdır'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Altıayak Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Bir süre evde bekletilen cenaze, daha sonra tabuta konuldu. Tabut, Varsak Merkez Camisi'ne kadarki yolun bir kısmında omuzlarda taşındı. Tabutu bir süre Kavdır'ın annesi Ayşe Kavdır ile diğer kadınlar taşıdı. Anne Kavdır, oğlunun tabutunu taşırken gazetecilere dönerek, ''Oğlumuzu biz taşıyacağız, herkes görsün onu biz uğurlayacağız'' dedi.

Bu sırada Ayşe Kavdır'ın rahatsızlanması üzerine erkekler tarafından devralınan tabut, bir süre daha omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına yerleştirildi.

Varsak Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Kavdır'ın cenazesi, nakledilen kollarıyla Varsak Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı