Baskale Kaymakami Erdogan Görevine Basladi

Van’in Baskale Kaymakamligina atanan Muhammet Serdar Erdogan görevine basladi.

Baskale Kaymakami Erdogan Görevine Basladi
Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Baskale Kaymakamligina atanan Muhammet Serdar Erdogan görevine basladi.

2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Erzurum Çat Kaymakami iken Baskale Kaymakamligina atanan Muhammet Serdar Erdogan, bugün itibariyle göreve basladi.

Sabah saatlerinde Hafiziye Mahallesi’nde bulunan Hükümet Konagi’na gelen Kaymakam Erdogan’a kurum amirleri “hayirli olsun” ziyaretinde bulundular.

Muhammed Serdar Erdogan Kimdir?

1992 yilinda Gümüshane’nin Torul ilçesinde dünyaya gelen, ilk ve orta ögrenimini Düzce’de tamamlayan Erdogan, 2011 yilinda basladigi Kocaeli Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2016 yilinda mezun oldu. Vekâlet stajindan sonra Arapça dil egitimi için Ürdün’ün baskenti Amman’da bulunan Ürdün Üniversitesinde egitim alan, Arapça ve Ingilizce bilen Erdogan, evli ve bir çocuk babasidir.

Daha önceleri Eskisehir-Günyüzü Kaymakamligi, Bolu Göynük Kaymakamligi ve Erzurum Çat Kaymakamligi görevlerinde bulunan Erdogan, 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Cumhurbaskanligi Atama Karari ile Baskale Kaymakami olarak atandi.
Kaynak: İHA