Pedallar Yunusemre'den Emiralem'e Çevrildi

Yunusemre Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde bisiklet turu düzenledi. Etkinlige katilan bisikletseverler, Yunusemre 100. Yil Meydani’ndan Izmir’in Emiralem Mahallesi’ne kadar pedal çevirdi.

Pedallar Yunusemre'den Emiralem'e Çevrildi
30 Agustos Zafer Bayrami nedeniyle çok sayida etkinlige imza atan Yunusemre Belediyesi, Yunusemre Belediyespor ve Manisa Bisiklet Platformu Gönüllüleri ile birlikte bisiklet turu düzenledi.

Yunusemre ilçesi 100. Yil Meydani’nda baslayan, Izmir’in Menemen Ilçesi’ne bagli Emiralem Mahallesi’nden tekrar 100. Yil Meydani’nda son bulan etkinlikte renkli anlar yasandi. Yogun ilginin yasandigi etkinlige 7’den 70’e yüzlerce bisikletsever katildi.

Organizasyona katilan Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Bülent Kanik, yaptiklari etkinliklerle 30 Agustos Zafer Bayrami’ni gururla kutladiklarini söyledi.

Kilometrelerce uzanan turun sorunsuz gerçeklesmesinde emegi geçenlere tesekkür eden Kanik, "Ülkemizin özgürlük ve bagimsizlik iradesinin zaferini temsil eden bu anlamli günde adina yakisir bir bisiklet turu düzenledik. Katilimin her yastan olmasi bizleri çok daha mutlu etti. Zafer Bayrami’mizin 102. yil dönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere sehitlerimizi, gazilerimizi saygi, sevgi ve minnetle aniyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA