Doktorlar Yemekte Bulustu

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Uzman Dr. Ahmet Özkul, Hayat Saglik Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Özel Hayat Hastanesi, Hayat Tip Merkezi, Özel Ürotas Hayat Tip Merkezi ve Istanbul Hayat Sifa Hastanesi’nde görevli doktorlarla bir araya geldi.

Doktorlar Yemekte Bulustu
Yönetim Kurulu Baskani Uzman Dr. Ahmet Özkul tarafindan verilen yemek davetine Özel Hayat Hastanesi Bashekimi ve Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Betül Kabalar ve hekimler katildi.

Gerçeklestirilen yemekte meslektaslariyla bir araya gelmekten dolayi memnuniyet duydugunu dile getiren Uzm.Dr. Ahmet Özkul, görev yapan tüm doktorlara çalismalarinda basarilar diledi.

Hastanenin yarim asra yakindir basari yolculugunda doktorlarin büyük bir özveri ile üstlendikleri göreve dikkat çeken Baskan Uzman Dr. Ahmet Özkul, “1978 yilinda çiktigimiz bu yolda, yatirimlarimizla ve çalismalarimizla adi Bursa’yla özdeslesen köklü bir saglik kurumu olmayi hedefledik ve bunda da basarili olduk. Bugüne kadar devamli söyledigimiz ‘Sagliginiz Için Hayat’tayiz’ sloganiyla çalismaya devam edecegiz” diyerek duygularini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Baskani Uzm. Dr. Ahmet Özkul,Özlüce’de yeni hastane projesi ile ilgili insaatin basladigini ve 2 yilin sonunda orada da hizmet vermeyi planladiklarini belirtti.

Kaynak: İHA