Denizli Motofest Babadag'da Basladi

Denizli Motofest, Babadag Belediyesinin ev sahipliginde basladi. Motosiklet tutuklari 3 gün boyunca çesitli etkinliklerde bulusacak.

Denizli Motofest Babadag'da Basladi


Denizli Motofest, Babadag Belediyesinin ev sahipliginde basladi.

30-31 Agustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde Babadag ilçesinde düzenlenecek olan Denizli Motofest, sürpriz konuklari, Dj performansi, konserler, eglenceli yarismalari, hediyeleri ve akrobasi gösterileriyle motosiklet tutkunlarina unutulmaz bir 3 gün yasatacak. Etkinliklerde profesyonel motosiklet yarisçisi Asrin Rodi Park, Necati ve Soykalar Grubu, Grup Kasaman ile Dj Güray Yalçinkaya, Türkiye’nin birçok bölgesinden gelecek motosiklet tutkunlari ve Denizlililerle bir araya gelecek.

Etkinligin ilk gününde Babadag Kaymakami Fahrünnisa Sükran Ilter ve Babadag Belediye Baskani Murat Kumral etkinlik alaninda kurulan stantlari bir bir gezdi. Stantlarda yer alan motosiklet ve motosiklet malzemelerini yakindan inceleyen Baskan Kumral, “Babadag’da bizim ev sahipligimizde yapilan ilk etkinlik. Denizli Motofestin hazirladigi bir organizasyon. Ilçemizin tanitimina çok faydasi olan bir organizasyon. Bu etkinlige büyük bir katilim olmasini bekliyoruz. Ilk defa yaptigimiz bir organizasyon oldugu için bizlerde heyecanliyiz, güzel bir etkinlik olacagindan eminiz. Katilim ve ragbet güzel. Bugün ilk günü daha da katilimin artmasini bekliyoruz. Denizli’den, ilçelerden ve çevre sehirlerden katilim var. Daha da artacagina eminiz” dedi.

Kaynak: İHA