Baskan Özdogan'dan Zafer Bayrami Mesaji

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan; 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi. Baskan Özdogan mesajinda Türk milletinin bagimsizlik ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarindan biri olan 30 Agustos Zaferi’nin 102. yil dönümünü coskuyla kutladiklarini belirtti.

Baskan Özdogan'dan Zafer Bayrami Mesaji
Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan; 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajinda sunlari söyledi; "Bugün, milletimizin bagimsizlik askini ve vatan sevgisini en güçlü sekilde gösterdigi, sanli tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yil dönümünü kutlamanin onurunu ve gururunu yasiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde kazanilan bu zafer, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorlugun üstesinden gelebileceginin en büyük kanitlarindan biridir". Baskan Özdogan, mesajina su sözlerle devam etti;

"30 Agustos Zaferi, milletimizin hürriyet ve bagimsizlik mücadelesinin zaferle taçlandigi gündür. Bu zafer, aziz milletimizin vatan sevgisinin, fedakârliginin ve kararliliginin sembolüdür. Vatanimizi isgal etmeye çalisan düsmanlara karsi verilen mücadelede gösterilen kahramanliklar asla unutulmayacaktir. Türkiye olarak geçmisten günümüze büyük hamleler gerçeklestirdik. Muhtaç oldugumuz kudreti damarlarimizdaki asil kandan alarak, bayragimiza ve bagimsizligimiza ayni inanç ve kararlilikla sahip çikiyor, gelecegimizi emin adimlarla insa ediyoruz. 30 Agustos ruhu, bizlere daima yol gösterici olacaktir."

Baskan Özdogan sözlerini; "Bu vesileyle, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygiyla aniyorum. Milletimizin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice zaferlere ulasmayi temenni ediyorum" seklinde noktaladi.
Kaynak: İHA