Özçelik Ailesinin Aci Günü

Karabük’ün taninmis sanayici is insanlarindan, Çelikoglu Demir Çelik’in kurucularindan Haci Ahmet Özçelik 84 yasinda hayatini kaybetti.

Özçelik Ailesinin Aci Günü
Is insani Mehmet, Remzi ve Ilhan Özçelik’in babalari Haci Ahmet Özçelik, tedavi gördügü hastanede yasliliga bagli rahatsizliklar nedeniyle hayatini kaybetti. Karabük ve Safranbolu’da genis bir çevrede sevilen Haci Ahmet Özçelik, sanayi dünyasinda gösterdigi basarilarla taniniyor ve bölgeye yaptigi katkilarla hatirlaniyor.

Çelikoglu Demir Çelik’in kurulusunda büyük emek veren Haci Ahmet Özçelik, is dünyasinda çaliskanligi ve dürüstlügüyle bilinen, örnek bir sanayici olarak tanindi. Uzun yillar süren is hayati boyunca Karabük’ün sanayi ve ekonomisine önemli katkilarda bulundu, ayni zamanda yardimsever kisiligiyle de toplumun takdirini kazanmis bir insandi.

Merhum Haci Ahmet Özçelik’in cenazesi, 26 Agustos 2024 Pazartesi günü Safranbolu Merkez Camii’nde ögle namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan, 5000 Evler Aile Mezarligi’nda topraga verilecek.
Kaynak: İHA