Canik, 30 Agustos'ta Hediye Dagitacak

Samsun’un Canik Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami Özel Çekilis Programi düzenleyecek.

Canik, 30 Agustos'ta Hediye Dagitacak
Canik Belediyesi, vatandaslari birbirinden özel hediyelerle bulusturdugu çekilis programlarina bir yenisini daha ekledi. 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel çekilis programi düzenleyen Canik Belediyesi, vatandaslara lisansli Samsunspor forma, bisiklet, kulak içi bluetooth kulaklik, Kizilelma maket ve CAMEK ahsap saat hediye edecek. Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden düzenlenen çekilis programina, 30 Agustos 2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar basvuru gerçeklestirilebilecek.

Canik Belediyesi tarafindan ‘30 Agustos Zafer Bayrami Özel Çekilisi’ için yapilan açiklamada, katilimcilarin Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarinda yer alan çekilis gönderisinde belirtilen katilim sartlarini dikkatle incelemeleri, katilim yönergesi geregince Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarinin takip edilmesi, ilgili çekilis gönderisinin X (Twitter) üzerinden retweet yapilmasi ve begenilmesi, Instagram üzerinden ise begenilmesi ve çekilis gönderisinin hikâyeye eklenmesi ile her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekilis gönderisinin yorumlar kismina en az 2 arkadasin etiketlemesi gerektigi kaydedildi.

Son katilim 30 Agustos

Açiklamada hediye almaya hak kazanilmasi için tüm çekilis sartlarinin yerine getirilmesi gerektigi bildirilirken, vatandaslarin 30 Agustos 2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar çekilis programina basvuruda bulunabilecegi ifade edildi. Çekilis sonuçlari 31 Agustos 2024 Cumartesi günü, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden açiklanacak.
Kaynak: İHA