Tekirdag'da 101 Aranan Sahis Yakalandi

Tekirdag Il Jandarma Komutanligi, 15-21 Agustos 2024 tarihleri arasinda aranan sahislarin yakalanmasina yönelik olarak genis çapli operasyonlar düzenledi. Gerçeklestirilen çalismalar sonucunda, çesitli suçlardan aranan 101 kisi yakalandi.

Tekirdag'da 101 Aranan Sahis Yakalandi
Operasyonlar kapsaminda, Tekirdag genelinde farkli noktalarda trafik denetimleri ve GBT sorgulamalari yapildi. Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttügü denetimlerde, hem sürücülerin hem de yolcularin kimlik bilgileri kontrol edildi. Yapilan bu denetimler neticesinde, aranan sahislarin tespiti saglandi.

Yakalanan 101 kisiden 36’si, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger sahislar ise adli mercilere sevk edildi. Tekirdag Il Jandarma Komutanligi, suç ve suçlularla mücadeleye kararlilikla devam edecegini vurguladi.
Kaynak: İHA