Sedat Kilinç'a Iki Ödül Daha

Is insani Sedat Kilinç; Altin Zirve ve Kariyer Ödülleri Töreni’nde 2 ödüle birden layik görüldü.

Sedat Kilinç'a Iki Ödül Daha
Sedat Kilinç Insaat Yönetim Kurulu Baskani Sedat Kilinç; 16. Altin Zirve ve Kariyer Ödülleri Töreni’nde 2 ödüle layik görüldü.

"Yilin en basarili insaat sirketi" ve "yilin en basarili is insani" ödüllerini alan Kilinç; "Bugün sehrimize ulusal anlamda iki ödül kazandirmaktan çok mutluyum. Bu ödülleri almamda en büyük katkisi olan çalisma arkadaslarima , aileme, sevenlerime, dostlarima ve Kayseri halkina çok tesekkür ederim. Bu günden sonrada Ülkem için çok çalismaya ,üretmeye ve sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla bulunmaya gayret gösterecegim" dedi.

Ödülünü Özge Ulusoy ve Demet Sener’den alan Sedat Kilinç; "Ben is dünyasinin temsilcisiyim. Ayrica siyaset arenasinda da görev yapiyoruz. Bugün burada ödül alacak insanlarin neler çektigini, bu ödülü alana kadar ne mücadeleler yaptigini, ne çileler çektigini, sabahlara kadar uyumadiklarini en iyi bilen ve en iyi anlayan bir is insaniyim. Ülkemizin sartlarinda, iktisadi problemlerin derinlestigi bu dönemde is hayatinda basarili olmak çok zor. Sadede çok çalismak gerekmiyor, ön görü de gerekiyor. Ülkemizin bulundugu durumda ön görülü olmazsaniz basina her an bir seylerde gelebiliyor. Bugün burada bir çok Türk kadini da ödül aliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadinlariyla ilgili söyledigi, “Kahraman Türk kadini yerde sürünmeye degil, omuzlar üzerinde göge yükselmeye layiktir” sözünü hatirlatmak istiyorum. Türk kadinlarini kutluyorum" ifadelerini kullandi.

Kilinç ayrica; ödül töreninde pop sarkicisi Yonca Evcimik’e "Yonca Bizi 90’lara götür, ikonik popstar ve hayvan haklari onur ödülünü sahnede taktim etti.
Kaynak: İHA