Baskan Balaban'dan Promosyon Müjdesi

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Yunusemre Belediye Santiyesi’nde isçilerle biraraya gelerek promosyon müjdesi verdi. Her zaman isçilerle birarada olmaktan büyük onur duydugunu dile getiren Baskan Balaban, 5 Eylül tarihinde promosyonlarin isçilerin hesaplarina yatacagini dile getirdi.

Baskan Balaban'dan Promosyon Müjdesi
Her zaman isçinin yaninda olan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Yunusemre Belediye Santiyesi’nde belediye isçileri ile bulustu. Baskan Balaban’a Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Ali Kuyumcu, birim müdürleri, Hizmet Is Manisa Sube Baskani Rahmi Okan Polat, sendika temsilcileri ve isçiler eslik etti. Isçiler ile tek tek selamlasan Baskan Balaban, isçilerin baslarinin taci oldugunu kaydetti.

Isçilerin yanlarinda olduklarini vurgulayan Baskan Balaban, “Hangi partiye oy verirse versin bütün isçilerimiz basimizin tacidir. Bu belediye sadece CHP’nin degil hepimizin belediyesidir. Ekonomik tablo çok kötü olmasina ragmen iyi isler yapiyoruz. Ekonomik kaynak olusturuyoruz. Isçi sinifi dünyanin en onurlu sinifidir. Bende her zaman isçi sinifi ile beraber olmaktan onun bir parçasi olmaktan her zaman onur duydum.” dedi.



“Promosyonlar 5 Eylül’de isçilerimizin hesabinda olacak”

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, isçilerin her zaman yanlarinda olduklarini belirterek bütçeleri dogrultusunda maaslarda iyilestirme yapacaklarini ifade etti.

Baskan Balaban, “Promosyonlar söz verdigimiz gibi en iyi sekilde verecegiz. Geçen dönem 3 bin lira alinan promosyon 23 bin liraya çikmistir. En geç 5 Eylül’de isçilerimizin hesabinda olacaktir. Maaslarin iyilestirmesi konusunda da bakacagiz. Bütçemiz dogrultusunda iyilestirmeyi de yapacagiz. Bizim için temel sinif isçi sinifidir. Bizler cebimizi doldurmaya, yandaslari zengin etmeye gelmedik. Bu topluma hizmet etmeye geldik. Isçi sinifi bizim basimizin tacidir. Süreç içerisinde çözemeyecegimiz sorun yok. Yeni kaynaklar olusturuyoruz. Bu kaynaklari olusturdukça bu katrilyonluk borcu ödedikçe isçilerimize daha iyi imkanlar sunmak bizim görevimizdir. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizin emegine yüregine saglik.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA