Usak Belediyesi Ekiplerince Denetim Gerçeklestirildi

Usak Belediyesi Ulasim Müdürlügü Ekipleri, Ismet Pasa Caddesi’nde trafige kapali alanda gerçeklestirdigi motorlu araç denetimlerinde onlarca sürücüye cezai islem uyguladi.

Usak Belediyesi Ekiplerince Denetim Gerçeklestirildi
Yaya trafiginin yogun oldugu bölgede haftalik olarak denetimlerini sürdüren ekipler, yayalarin can güvenligi için motorlu araçlarin caddenin iki ucunda bulunan park yerlerini kullanmasi gerektigi uyarisini yapti. Motor ve bisiklet sürücülerinin Tiritoglu Parkinda ve Cumhuriyet Otoparki yaninda bulunan motosiklet ve bisiklet parklarini kullanmasi gerektigini belirten ekipler, sürücülerin bu park yerlerinde araçlarini birakarak caddeyi yaya olarak kullanmasi gerektigini anlatti.

Usak Valiligi Il Trafik Komisyonu karariyla belirlenen alanlar disinda motorlu araç girisinin yasak oldugu bölgede denetimlerin devam edecegini belirten ekipler, kurallara uymayan araç sahiplerine cezai islem tesis edilecegini ifade etti.

Kaynak: İHA