Yardimsever Gençler, Gönüllerde Taht Kurdular

Erzurumlu genç is insani Muzaffer Hararli ve is insani arkadaslari çesitli etkinliklerle dar gelirli aileleri ve ihtiyaçli çocuklari sevindirmeye devam ediyorlar.

Yardimsever Gençler, Gönüllerde Taht Kurdular
Erzurum’da yaptiklari etkinliklerle özellikle çocuklarin yardimsever abileri olan is insani Muzaffer Hararli ve is insani arkadaslari, gün geçmiyor ki bir faaliyete imza atmasinlar. Yilin her ayina bir etkinlik düzenleyen yardimsever genç is insani Hararli ve arkadaslari, özel günlerde de faaliyetlerini sürdürüyorlar. Amaçlarinin ihtiyaçli aile ve çocuklarina her zaman yardim etmek oldugunu söyleyen is insani Hararli, bu yardimlari kimseden destek almadan kendi imkanlari ile sürdürdükleri belirtti.

Çesitli yardim kuruluslari ve sivil kitle örgütlerinde de görev alan Hararli, dar gelirli ailelere koli ve ev esyasi yardimlarini sürdürdüklerini kaydetti.

“Erzurum için hedef koyduk” diyen Hararli, iyilik seven is insanlarinin da her geçen gün artan teveccühü ile yeni projeler için çalisma baslattiklarini bildirdi. Hararli, yaptiklari faaliyetlerden bazilarini söyle siraladi;

Pasta yemeyen çocuk kalmasin

Erzurum’a bagli köylerdeki çocuklara yönelik olarak “Pasta yemeyen çocuk kalmasin” etkinligi düzenleyen is insani Muzaffer Hararli ve arkadaslari, bu etkinlik kapsaminda çocuklara çesitli yas pasta, meyve suyu, meyve ikram ederek, oyuncak hediye ettiler. Yüzlerce çocuk hem ikramlardan istifade ettiler hem de gönüllerince eglendiler.

Çocuklar bayramda sevinsin

Geçtigimiz Kurban Bayraminda Nihat Kitapçi ilkögretim Okulu’nda bir etkinlik düzenleyen yardimsever Is Insani Hararli ve arkadaslari, “Çocuklar Bayramda Sevinsin” sloganiyla yardimlarini sürdürdü. 50 ihtiyaçli ögrenciye yazlik ayakkabi hediye den yardimsever gençler, onlarla neseli zaman geçirdiler.

Çocuklar üsümesin

Erzurum merkez ve köy okullarinda bulunan 90 ihtiyaçli ögrenciye “Çocuklar Üsümesin” etkinligi ile kislik bot yardimda bulunan Muzaffer Hararli ve arkadaslari, köy köy gezerek ögrencilerle egitim hayatlari ile ilgili sohbet ettiler. Ögrencilerin kirtasiye ihtiyaçlarini da belirleyen gençler, yardimlarini sürdürmeye devam ediyorlar.

Deprem yardimlari

6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremden sonra da bu bölgeye arkadaslari ile birlikte yardim götüren Muzaffer Hararli, gida, giyim malzemesi ve su dagitti.

4 gün boyunca deprem bölgesinde kalan gençler, deprem magdurlarinin yaninda oldular.
Kaynak: İHA