Baskan Senger, Otogar'da Incelemelerde Bulundu

Kars Belediye Baskani Ötüken Senger, Yeni Otogar’da bir takim incelemelerde bulundu. Vatandaslar ise otogarin ne zaman açilacagini merak ediyor.

Baskan Senger, Otogar'da Incelemelerde Bulundu
Kayyum döneminde yapimina baslanan ve kisa sürede tamamlanan otogarin çevre düzenlemesi de yapilan otogarin vatandaslar açilmasini bekliyor. Sadece yolunun sicak asfalt yapilmasi gereken otogarda incelemelerde bulunan Baskan Prof. Dr. Ötüken Senger, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldi.

Yeni Otogar’i gezen Ötüken Senger, yapilan çalismalari da yerinde gördü. Dönemin Belediye Baskanlarindan naif Alibeyoglu tarafindan yapimina baslanan uzun süre atil vaziyette birakilan otogar, Kars Belediyesi’ne kayyum atanmasiyla birlikte yeniden projelendirilmisti.

Vali Belediye Baskan vekili Türker Öksüz, tarafindan projelendirilen ve yapimina baslanan otogar, Öksüz baska ile atanmasiyla birlikte Vali Belediye Baskan Vekili Ziya Polat tarafindan otogarin yapimi tamamlanarak geçen Mayis ayinda açilmasi planlaniyordu.

Vatandaslar, 31 Mart seçimlerini kazanan Cumhur Ittifakinin Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger’in incelemelerde bulundugu otogarin ne zaman açilacagi ile ilgili kamuoyunu aydinlatmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA