Taskin, Seçim Öncesi Verdigi Sözü Tuttu

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, seçim öncesinde esnafa verdigi sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Baskan Taskin, son olarak yikilan ögretmenevi arazisine kurulan konteyner çarsisinin üstünü kapatarak esnafin daha rahat etmesini sagladi.

Taskin, Seçim Öncesi Verdigi Sözü Tuttu
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Ögretmenevi konteyner çarsisi esnafiyla bir araya geldi. Ziyaret sirasinda esnaflarla görüsen Baskan Taskin, seçim öncesi verdikleri sözü yerine getirmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Baskan Taskin, konteyner çarsinin üstünün kapatilmasinin önemine vurgu yaparak, "Maalesef konteyner çarsimiz, yagmur ve günese karsi korunaksizdi. Esnaf agabeylerimize ve kardeslerimize sözümüz vardi. Seçimden sonra insallah çarsinin üzerini kapatacagiz dedik. Bu sözümüzü yerine getirdik, Çarsinin üstünün kapatilmasiyla birlikte hem esnaflarimiz hem de müsteriler daha rahat edecek. Konteynerde ticaret yapmanin zorluklarini biliyoruz. 20 metrelik bir alanda ticaret konforu olmaz. Ancak büyük bir felaket yasadik. Servetler kayboldu, canlar gitti. Bu zorluklari bir nebze de olsa hafifletmek adina çarsi koridorunun üstünü kapatma çalismasini gerçeklestirdik. Sizin kazanciniz oldugu zaman biz mutlu olacagiz. Siz mutlu oldugunuz zaman Malatya mutlu olacak. Bu enkazi hep birlikte kaldirabiliriz. Birbirimize sabirla destek olacagiz ve yapici elestirilerle eksikliklerimizi giderecegiz. Bu konuyu siyasi bir malzeme haline getirmek istemiyoruz. Hepimiz bu sehirde yasiyoruz ve burada yasamaya devam edecegiz. Sehrin ayaga kaldirilmasi hepimizin önceligidir. Bu güzel ev sahipligi için hepinize tesekkür ederim. Emrinizde ve hizmetinizde olacagiz. Gecikirsek de bunu yogunlugumuza verin. Firsat buldukça sizleri ziyaret etmeye, çayinizi içmeye gelecegiz" dedi.

Kaynak: İHA