Özel Vakif Okullarindan Önemli Basari

Milli Egitim Bakanligi tarafindan açiklanan Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinav sonuçlari açiklandi. 1 milyon 38 bin 192 ögrencinin girdigi sinavda Atatürk Üniversitesi Özel Vakif Okullari, açiklanan sinav sonuçlari ile Erzurum’da önemli bir basari elde etti.

Özel Vakif Okullarindan Önemli Basari
Açiklanan sonuçlara göre Özel Vakif Okullari, Türkiye ortalamasinin çok üzerinde yakaladigi ortalama ile ögrencilerine verdigi kaliteli egitimi tescillemis oldu. Sinavlarda bir yanlis yapan 2 ögrencisi, iki yanlis yapan 4 ögrencisi ve üç yanlis yapan 2 ögrencisi olan Vakif Okullari, genel ögrenci ortalamasinda ise üst siralarda yer alma basarisi gösterdi.

Ögrencilerin elde ettikleri üstün basarilar hem okul yönetimi ile ögretmenlerini hem de ailelerini gururlandirdi. Ögrenciler, sinavda gösterdikleri performansla Türkiye genelinde üst siralarda yer alarak akademik yetkinliklerini bir kez daha kanitladilar.

Karagülle: “Ögrencilerimizin Basarilari Bizler Için Büyük Bir Gurur Kaynagi”

Özel Vakif Okullari Genel Müdürü Erdal Karagülle, elde edilen bu sonuçlarla ilgili olarak: "Ögrencilerimizin basarilari bizler için büyük bir gurur kaynagi. Atatürk Üniversitesi Özel Vakif Okullari olarak, akademik basariya verdigimiz önemi bir kez daha kanitladik. Ögrencilerimizi ve onlari destekleyen ailelerini tebrik ediyor, ögretmenlerimize tesekkür ediyoruz. Bu basarilar, gelecekteki basarilarimizin habercisidir" seklinde konustu.

Donanimli altyapisi ve modern egitim sistemi ile ülke egitimine önemli katkilar sagladiklarini ve bu dogrultuda egitim gören ögrencilerin önemli kurumlarda egitimlerine devam ettiklerini vurgulayan Karagülle: “Bu sonuçlarla kitlesel basarida Atatürk Üniversitesi Özel Vakif Okullari olarak, hiçbir basarinin tesadüf olmadigini bir kez daha göstermis olmanin hakli gururunu yasiyoruz. “Yillar Geçse de Basarinin Degismeyen Adresi” olarak yolumuza devam edecek ve ülkemize olan sorumlulugumuzu en iyi sekilde yerine getirme gayretiyle çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Rektör Çomakli: “Elde Edilen Bu Sonuç, Gelecege Olan Inancimizi Pekistirdi”

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, Atatürk Üniversitesi Özel Vakif Okullari’nin 2024 yili Liselere Geçis Sinavinda (LGS) elde ettigi büyük basariyla ilgili degerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Çomakli, yaptigi açiklamada sunlari söyledi: "Bu yil gerçeklestirilen LGS’de Atatürk Üniversitesi Özel Vakif Okullari ögrencilerinin elde ettigi basari bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynagi olmustur. Ögrencilerimizin göstermis oldugu bu yüksek performans, onlarin ne kadar yetenekli ve çaliskan olduklarinin bir kanitidir. Ayni zamanda, okulumuzun kaliteli egitim anlayisinin ve ögretmenlerimizin özverili çalismalarinin bir sonucudur.”

Atatürk Üniversitesinin yüksekögretimdeki tecrübesini, Özel Vakif Okullari bünyesinde egitim verilen tüm yas gruplarina yansitarak basari çitasini daha da yukari çektiklerini aktaran Rektör Çomakli: “Elde edilen bu basarida emegi geçen tüm ögrencilerimizi, ögretmenlerimizi ve ailelerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Ögrencileri ile yakindan ilgilenen, her sart ve durumu gözeterek yanlarinda olan, yeni metotlar ile gelisimlerine katki sunan, rekabet içerisinde degil yasayarak ögrenmelerine imkan taniyan ögretmenlerimiz de bu basarinin mimarlaridir. Gösterdikleri özverili çalisma ve üstün gayretleri için bir kez daha kendilerine tesekkür ediyorum. Basarilarimizin ardinda yatan bir diger güç ise egitimde mükemmeliyeti hedefleyen anlayisimizdir. Bu hedef dogrultusunda çalismaya ve ögrencilerimizi en iyi sekilde yetistirmeye devam edecegiz. Elde edilen bu sonuç, gelecege olan inancimizi ve egitimdeki kararliligimizi daha da pekistirmistir. Basarili ögrencilerimizin, ülkemizin geleceginde önemli rol oynayacaklarina yürekten inaniyor, onlara gelecek egitim hayatlarinda da üstün basarilar diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA