Kepez'de Parklar Yenileniyor

Antalya’da Kepez Belediyesi’nin, hizmet ömrünü tamamlayan parklari yenileme projesi kapsaminda; eskiyen ve altyapisi bozulan kent mobilyalarinin, bakim ve onarim çalismasi yapildi.

Kepez'de Parklar Yenileniyor
Kepez Belediyesi, mevsimsel sartlar ve kullanimdan dolayi oturma mobilyalari, oyun alanlari ve bitki örtüsünde bozulmalarin oldugu mevcut parklari yenileyerek, güzellestirmeye ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Yesil alanlarin yenilenme çalismasi Baskan Mesut Kocagöz’ün seçim beyannamesinde yer alan, mevcut parklarda düzenleme yapilmasi projesi kapsaminda yapiliyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlügü, bugüne kadar 5 mahalle parkinin bakim ve onarim çalismasini tamamladi.

Duaci Bayram Akasman Parki yenileniyor

Park ve Bahçeler Müdürlügü, Duaci Mahallesi’nin en önemli yesil alanlarindan biri olan ve 3 bin metrekare büyüklügündeki Bayram Akasman Parki’nda yenileme çalismasi gerçeklestiriyor.

Çalismalar kapsaminda; is makineleriyle park alaninin sulama ve elektrik tesisati altyapisi yapildi, bank, dörtlü piknik masalari ile kamelyalarin kullanim ve mevsimsel sartlardan dolayi kirilan, eskiyen ahsap kisimlari, yenisiyle degistirildi, parkin eskiyen çöp kutulari yenilendi. Bayram Akasman Parki’ndaki açik hava spor aletleri ile çocuk oyun mobilyalari da tamir edildi. Agaçlari budanacak olan parktaki yenileme çalismasi, çim tohumu atilmasiyla tamamlanacak.

Park ve Bahçeler Müdürlügü yetkilileri, mahalledeki diger parklarda da bakim ve onarim çalismasi yapacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA