Aksaray'in Macera Parki Açiliyor

Aksaray Belediyesi, adrenalin tutkunlari için heyecan dolu bir sezonun kapilarini Macera Parki’nda yeniden açiyor. Belediye Baskani Evren Dinçer, parkin gençler ve çocuklar için farkli ve eglenceli deneyimler sundugunu belirterek yeni sezon için tüm hazirliklarin tamamlandigini söyledi.

Aksaray'in Macera Parki Açiliyor
Aksaray Belediyesi tarafindan geçen yil yapilan ve vatandaslardan yogun ilgi gören Macera Parki 10 Temmuz Çarsamba günü açiliyor. Macera Parki, 360 metrelik zipline, survivor parkuru, salto trambolini, dev salincak gibi birbirinden heyecan verici aktivitelerle dolu. Ayrica park içinde bulunan etkinlik kulesinde yetiskinler için tirmanma imkani ve eglence alanlari yer aliyor. Macera Parki’nda her yastan çocugun eglenerek keyifli vakit geçirebilecegi oyun gruplari ve çocuklara özel tasarlanmis oyun parkurlari da bulunuyor.

Belediye Baskani Evren Dinçer, Macera Parki’nda yeni sezon öncesinde tüm hazirliklarin tamamlandigini kaydetti.

Baskan Dinçer, “Macera Parki, Aksaraylilarin hem spor yapma hem de dogayla iç içe olma istegine cevap veriyor. Burasi sadece eglenmek isteyenler için degil, ayni zamanda rahatlamak ve stresten uzaklasmak isteyenler için ideal bir ortam hazirladik” dedi.

Geçtigimiz yil büyük ilgi gören Macera Parki, bu yil da macera tutkunlarina farkli renk katmaya devam edecek. Macera Park, pazartesi günü hariç haftanin 6 günü 12.00 ila 20.00 saatleri arasinda açik olacak.
Kaynak: İHA