Vali Çelik Sorunlari Yerinde Dinliyor

Hakkari Valisi Ali Çelik, ziyaret ettigi yerlerde insanlarin sorunlarini birinci agizdan dinleyip, devletin imkanlari dahilinde çözüm üreteceklerini söyledi.

Vali Çelik Sorunlari Yerinde Dinliyor
Hakkari’de göreve basladigi günden beri sürekli halkla iç içe olan ve onlarin sorunlarini yerinde dinleyip taleplerini not alan Vali Ali Çelik; ilçe, belde, köy ve mezralara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Demirtas köyüne bagli Yagmurlu Mezrasini ziyaret eden Vali Çelik, burada vatandaslarin taleplerini dinledi. Süreç gerektiren çalismalarin takibini bizzat yapacagini söyleyen Çelik, ilgili birimlere talimat verdi. Hakkâri’yi daha yasanabilir bir sehir haline getirme hedefiyle tüm kamu kurumlarinin var gücüyle çalistigini belirten Vali Çelik, “Hakkâri’nin, Hakkârili hemserilerimizin hizmetkâriyiz. Sorunlari birinci agizdan dinleyip devletimizin imkanlari dahilinde yapilabilecek tüm çalismalari yapmanin ve çözüm üretmenin gayretindeyiz. Allah huzur versin. Burasi bizim için huzurun adresi” dedi.

Vatandaslar ise ziyaretlerinden dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek Vali Çelik’e insan odakli çalismalarindan dolayi tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA