Hatice - Azmi Nalbantoglu ASM Açiliyor

Melikgazi Belediyesi ve hayirsever is birligi ile Yeniköy Mahallesi’nde hayata geçen Melikgazi Belediyesi Hatice-Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezi 9 Temmuz Sali günü açiliyor.

Hatice - Azmi Nalbantoglu ASM Açiliyor
Melikgazi’yi öncü yatirim ve hizmetleriyle örnek belediye haline getiren Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; Yeniköy Mahallesi’nde hizmet verecek olan aile sagligi merkezinin vatandaslarin büyük bir ihtiyacini karsilayacagini belirterek sözlerine söyle devam etti;

“Melikgazi’mize deger veren hizmet ve yatirimlarimiza bir yenisini daha ekliyor; her geçen gün hizmet sayimizi artirmaya gayret ediyoruz. Vatandaslarimiza verdigimiz sözleri tutmanin, ilçemizi nitelikli hizmetlerle donatmanin mutlulugunu yasiyoruz. ’Önce saglik’ temasiyla ilçemize 5 yilda 15 adet aile sagligi merkezi kazandirmayi basardik. Butik tarzda hayata geçen aile sagligi merkezlerimiz ile vatandaslarimiz kendi mahallelerinde, ulasim sikintisi yasamadan, hizli bir sekilde saglik hizmetinden faydalanabilmektedir. Bu kapsamda Melikgazi Belediyemiz ve hayirseverimizin is birligi ile Yeniköy mahallemizde hizmet verecek olan Melikgazi Belediyesi Hatice-Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezimizi hayata geçiriyoruz. Aile sagligi merkezimiz 4 hekim kapasiteli ve 2 eczaneye sahip olup içerisinde muayenehaneler, tibbi müdahale odasi, asi odasi ve bebek izlem, gebe takip odasi, seminer-egitim odasi, laboratuvar yer alan saglik merkezimiz zemin ve 1. kattan olusuyor. 9 Temmuz Sali günü Yeniköy Mahallesi Lefke Caddesi’nde saat 16.00’da gerçeklestirecegimiz resmi açilis törenimize tüm hemsehrilerimiz davetlidir.”
Kaynak: İHA