Minikler Trafik Kurallarini Ögrendi

Düzce Belediyesi istirak sirketi BelKA Insan Kaynaklari bünyesinde kurulan Gündüz Bakimevinde ögrenim gören ögrenciler, polislerden trafik kurallarini ögrenendiler.

Minikler Trafik Kurallarini Ögrendi
Düzce Belediyesi Gündüz Bakimevinde ögrenim gören minik ögrenciler, sosyal hayata adaptasyon noktasinda uygulamali egitim görmeyi sürdürüyor. Belediye personellerinin çocuklarina hizmet veren kres, açildigi günden bugüne kadar çesitli meslek gruplarini agirlarken, son olarak Emniyet Müdürlügü Trafik Subesi ekipleri kresin misafiri oldu.

Polis memurlari, minik ögrencilere yaya geçidi, trafik isiklarinin önemi, emniyet kemerinin önemi, hiz limitleri ve özellikle araçlarda bulunmasi gereken bebek koltugu gibi konularda bilgiler vererek, ailelerinin trafik kurallarina uymalari konusunda, miniklerin de yardimci olmasini istediler.

Minik ögrencilere kirmizi düdük hediye eden polisler, ailelerin kurallara uymamasi durumunda bu düdüklerin yüksek sesle öttürülmesini ve ailelerin uyarilmasi gerektigini vurguladilar. Siniflarda yapilan egitimlerin ardindan minik ögrenciler trafik polislerinin motorlarina ve ekip otolarina binerek siren çalip, anons yaparak eglenceli zaman geçirdi.
Kaynak: İHA