Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Melek Baskan Talebi Yerine Getirdi

Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak, Subasi mahalle sakinlerinin metruk binalarin yikilmasi talebini yerine getirdi.

Melek Baskan Talebi Yerine Getirdi
Haftada bir gün ’Mahalle Bulusmasi’ programi kapsaminda mahalle sakinlerini ziyaret eden Baskan Subasi, vatandaslarin talep ve görüslerini dinledi. Kayi Boyu Mahallesi sakinlerinin metruk binalarin yikilmasi talebini alan Baskan Subasi, ayni hafta içinde gerekli yikim çalismasinin yapilmasini sagladi. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalisma kapsaminda yikilan metruk binalarin atiklari tasinarak, yikilan alanlar düzenlendi.

Kötü görüntü olusturan ve çevreye zarar veren çalilik alanlarda da düzenleme ve temizlik çalismasi yapan ekipler, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazandi.

Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin mahallede 9 ayri noktadaki metruk bina ve alani yikarak, düzenleyecegi bilgisi verildi.

Kaynak: İHA