Devrek'te Yaz Spor Okulu Açildi

Devrek Belediyesi tarafindan çocuk ve gençlere yönelik yaz spor okulu açildi.

Devrek'te Yaz Spor Okulu Açildi
Zonguldak’in Devrek ilçesinde belediye tarafindan çocuk ve gençlere yönelik açilan yaz spor okulunda kayitlarin baslamasi ile birlikte faaliyetlerine basladi.

Devrek Belediye Spor Yaz Spor Okulunda futbol, voleybol ve badminton kurslari ile 6-12 yas çocuklara yönelik çalismalara basladi.

1 Temmuz – 20 Agustos tarihleri arasinda egitim verecek olan Devrek Belediye Spor Yaz Okulunda gelecegin basarili sporcularinin yetismesi, gelecegin teminati olan çocuklarin ve gençlerin tatillerinin iyi bir sekilde degerlendirilmesi, sosyal ve sportif olarak iyi bir sekilde yetistirilmesi amaçlaniyor.

Belediye Baskani Özcan Ulupinar yaptigi açiklamada, "Sporun ve sporcunun her zaman yanindayiz belediye olarak ne gerekiyorsa her konuda destek vermeye devam edecegiz emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu

Açilisa katilan Devrek Kaymakami Muhammed Evlice ve Belediye Baskan Özcan Ulupinar, Devrek Sehir Stadyumunda bulunan spor egitim alanlarini ziyaret ederek ilgililerden bilgiler aldilar. Devrek Belediye Spor Yaz Spor Okulu açilis seremonisine, Kaymakam Muhammed Evlice, Belediye Baskani Özcan Ulupinar, Belediye Baskan Yardimcisi Özcan Özmekik, Devrek Belediye Spor Kulüp Baskani Çetin Kuzlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Mezir, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubas, antrenörler ve çok sayida vatandas katilirken, programin sonunda hatira fotografi çektirildi
Kaynak: İHA