Seyir Halindeki Tir Alev Alev Yandi

Karabük-Zonguldak yolunun Gökçebey istikametinde dün aksam saatlerinde korku dolu anlar yasandi. Yol kenarinda park halinde olan bir tirda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti.

Seyir Halindeki Tir Alev Alev Yandi
Kisa sürede alev topuna dönen tir, çevrede bulunan vatandaslar tarafindan fark edildi. Yanginin hizla büyümesi, olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Yangina ilk müdahaleyi yapan ekipler, alevlerin yol kenarindaki diger araçlara siçramasini engelledi. Gökçebey itfaiyesinin profesyonel ve hizli müdahalesi sayesinde yangin kontrol altina alindi. Yaklasik bir saat süren yogun çalismalar sonucunda yangin tamamen söndürüldü.

Olayda can kaybi ve yaralanma yasanmadi. Yanginin maddi hasara yol açtigi tespit edildi ve yetkililer, hasarin boyutlarini belirlemek üzere çalismalarini sürdürüyor. Olay yerinde sogutma çalismalari devam ederken, yanginin çikis nedeni arastiriliyor.

Yangin sirasinda diger sürücüler tedbir amaçlari araçlarini uzakta tutarken ulasim ise bir süre kontrollü olarak saglandi.
Kaynak: İHA