Devrilen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çiktilar

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde devrilen hafif ticari araçtaki 2 kisi kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

Devrilen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çiktilar
Tekirdag Süleymanpasa-Malkara yolu Nusratli Mahallesi mevkiinde, M.Y. idaresindeki 34 ZK 7939 plakali hafif ticari araç kontrolden çikarak yola devrildi. Kazanin ardindan bölgeye itfaiye, 112 acil saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza sirasinda araçta bulunan sürücü M.Y. ve yaninda yolcu olarak bulunan kadin, kendi imkanlariyla araçtan çikmayi basardi. Her iki kisinin de kazayi burnu bile kanamadan atlattigini belirlendi.

Sürücü M.Y., kazaya baska bir aracin makas atarak ilerlemesinin neden oldugunu, ona çarpmamak için direksiyonu çevirdiginde aracin kontrolünü kaybedip devrildigini ifade etti.

Kaza nedeniyle yol bir süreligine trafige kapatildi ve trafik tek seritten saglandi. Ekiplerin çalismalari sonucu devrilen araç kisa sürede kaldirilarak yol yeniden trafige açildi ve Süleymanpasa-Malkara yolu normale döndü.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

Kazanin ardindan, devrilen aracin kaldirilmasi ve yolun temizlenmesi için yogun çaba sarf eden ekipler, olay yerinden ayrildi.
Kaynak: İHA