Jandarmadan 4 Ilçede Uyusturucu Operasyonu

Balikesir’de Jandarma ekipleri uyusturucu ticaretine yönelik operasyonlarina devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçeklestirdikleri operasyonlarda 6 sahis uyusturucu ticaretinden suçundan gözaltina alindi.

Jandarmadan 4 Ilçede Uyusturucu Operasyonu
Balikesir Il Jandarma Komutanligi, uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapilan istihbari çalismalar neticesinde; Ayvalik, Karesi, Marmara ve Sindirgi ilçelerinde uyusturucu madde imal ve ticareti suçu isledigi tespit edilen süphelilerin yakalanmasi ve suç unsurlarinin ele geçirilmesine yönelik 6 ikamet, bir isyeri ve bir araca geçtigimiz gün operasyon düzenledi.

Yapilan operasyonlarda; 308 sentetik uyusturucu hap, 42 gram kubar esrar, 15 gram kokain, 23 kök kenevir bitkisi, 2 uyusturucu kullanma aparati, bir ruhsatsiz tabanca, bir ruhsatsiz av tüfegi, bir sarjör ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Olaylara karisan 6 süpheli yakalanarak haklarinda adli islem baslatildi.
Kaynak: İHA