Baskan Çavusoglu'ndan Sevimli Dostlara Ziyaret

Denizli Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Barinma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Dogal Yasam Parki’ni Baskan Bülent Nuri Çavusoglu ziyaret etti. Sokak hayvanlari ile tesiste bir süre vakit geçiren ve yakindan ilgilenen Baskan Çavusoglu, sokak hayvanlarina her zaman sahip çikacaklarini söyledi.

Baskan Çavusoglu'ndan Sevimli Dostlara Ziyaret


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Sokak Hayvanlari Barinma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Dogal Yasam Parki’ni ziyaret etti. Baskan Çavusoglu, ilk olarak tesiste köpek sahiplenmeye gelen genç hayvan severlerle sohbet etti. Kompleksteki kedi ve köpek pansiyonlari, serbest gezi alanlari, köpek padoklari, kedi evleri, ameliyathaneler ve poliklinik servisleri ile Denizli Horoz Evlerini inceleyen Baskan Çavusoglu, özellikle tedavi gören sokak hayvanlari ile yakindan ilgilendi, tesiste tedavisi süren peçeli baykus ve leylek hakkinda da bilgi aldi. Seminer salonunda Denizli Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Barinma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin isleyisi, yürütülen çalismalar ve titizlikle yürütülen kisirlastirma çalismalari hakkinda bilgi alan Baskan Çavusoglu, Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarina sahip çikmaya devam edeceklerini kaydetti.



Baskan Çavusoglu’ndan sahiplenme çagrisi

Denizli halkina hayvan sahiplenme çagrisinda da bulunan Baskan Çavusoglu sözlerini söyle sürdürdü: "Bu dünya hepimizin. Sevimli dostlarimiza basta çocuklarimiz olmak üzere insanlarimizin bakis açisini olumlu bir sekilde yönlendirecek tesise sahibiz. Kalifiye personel ve ekiplerimizle ve canbulans hizmet aracimizla tesisimiz can dostlarimiza her zaman hizmet vermeye devam edecek. Tüm hemsehrilerimize sesleniyorum. Sevimli dostlarimizi yalniz birakmayalim. Onlari kaderlerine, sokaklara birakmayalim. Çocuklarimizi buraya getirelim. Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarini sahiplendiriyoruz. Çocuklarimiza hayvan sevgisini asilayalim" diye konustu.



Denizli Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen sokak hayvanlarina öncelikle ilk kabul noktasinda tarama yapiliyor. Tarama sonrasi hastalar ve bakima ihtiyaç duyulan hayvanlar ayrilarak, gerekli tedavi, ameliyat ve rehabiliteleri yapiliyor. Serbest gezi alanlarinin da yer aldigi tesiste yavrulu hayvanlar ayri bir bölümde tutuluyor ve diger büyük hayvanlarin arasinda ezilmelerinin önüne geçiliyor. Sokak hayvanlarinin sahiplendirildigi komplekste sokak hayvanlari ile vakit geçirmek isteyen vatandaslara da imkan saglaniyor.
Kaynak: İHA