Kartal'da 4 Katli Binada Balkon Çöktü

Kartal’da 4 katli binanin 4. katindaki evin balkonu çöktü. Olayda can kaybi ya da yaralanma yasanmazken bina tedbir amaçli bosaltildi.

Kartal'da 4 Katli Binada Balkon Çöktü
Kartal’da Orhantepe Mahallesi Banu Sokak üzerinde bulunan 4 katli binanin 4. katindaki evin balkonu saat 14.00 siralarinda çöktü. Bina sakinleri gürültüyü duyarak büyük panik yasadi. Balkondan kopan moloz parçalari sokaga döküldü. Ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve belediye zabita ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldi. Olayda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken bina ekipler tarafindan tedbir amaçli bosaltildi.

Yasanan olay hakkinda konusan mahalle sakine Kaan Duru, "Bu bina epey eski. Apartman yöneticisi binanin yikilacagini düsündügü için yazliginda yasiyor. Birkaç defa binada yasayanlari uyardik bu durumu bildirmeleri gerektigini söyledik ancak bizi dinlemediler. Sonunda balkon çöktü. Muhtemelen gerisi de gelecektir. Ben 10 yildir buralarda yasiyorum bildim bileli bu bina bu sekilde. Sahil kesimlerindeki birçok bina dönüsüme girdi umarim burasi da en kisa sürede girer" dedi.

Kaynak: İHA