Baskan Sekmen'den Emeklilere Müjde

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, düzenledigi basin toplantisinda emeklilere yönelik müjdeyi açikladi.

Baskan Sekmen'den Emeklilere Müjde
Baskan Sekmen, seçim kampanyasinda verdigi sözü yerine getirerek kentteki tüm emeklilerin yararlanacagi indirim olanaklarini anlatti. Kentte Emekliler Kiraathanesi açacak olan Baskan Sekmen, “Sehrimizde bulunan tüm emekli vatandaslarimiz sosyal tesislerimizden yüzde 20 indirimle faydalanacak” dedi.

Baskan Sekmen, AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, Sosyal Güvenlik Kurumu Erzurum Bölge Müdürü Nizamettin Durmus ve Erzurum Emekliler Dernegi Baskani Zekeriya Aras’in da katilimiyla düzenledigi toplantida yeni uygulamayi anlatti.

Aras, toplantida yaptigi konusmada, “Emeklilerin durumu ortada Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Sekmen Bey’i yürekten kutluyorum” dedi.

Bölge Müdürü Durmus da, protokolün önemine vurgu yapti. AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu da, “Dünya genelinde ekonomik kriz var, bunun farkindayiz. Emekli büyüklerimiz 2002’den bugüne kadar partimize büyük destek veriyor. Insallah sikintilarimizi el birligiyle atlatacagiz. Mehmet Sekmen Baskanimiza emekli büyüklerimize yönelik yaptigi bu güzel jestten ötürü tesekkür ediyorum” kaydini düstü.

“Emeklilerimiz basimizin tacidir”

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen de, “Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in bizler için çizmis oldugu yerel yönetim vizyonu ile sehrimizi dünya standartlari ile uyumlu, daima insani merkezde tutan bir anlayisa sahip, doganin tarihin ve modern mimarinin iç içe oldugu marka bir kent haline getirmeye çalisiyoruz” diye konustu.

“Emeklilik hayattan kopmak degil, hayatin yeni bir evresine baslamaktir; bunun için Emekliler Dernegi ve Sosyal Güvenlik Kurumlarimizin isbirliginde emekli vatandaslarimiza yönelik sosyal tesislerimizden indirimli yararlanmalarini esas alan yeni uygulamamizi hayata geçirdik” diyen Baskan Sekmen, sunlari kaydetti: “Her basarimizin ardinda dua, emek, stratejik düsünce vardir. Temelinde alin teri, göz nuru, samimi mücadele yer almaktadir. Belediyecilik vizyonumuz kapsaminda lazim gelen ne varsa sevkle yapiyor vatandaslarimiza karsi sorumluluklarimizi, verdigimiz sözlerimizi çignemedik, çignetmedik. Vaatlerimizi hiçbir zaman unutulmaya terk etmedik. Ibrahim Hakki Hazretleri’nin dualariyla ve nasihat dolu sözleriyle feyizlenmis Dadaslara insani yasat ki devlet yasasin ilkesiyle belediyecilik yapar, milleti yasat ki devlet yasasin ülküsüyle hizmetlerimize hizmet ekleriz. Tabii zor olan sözünün eri olmaktir, ahdine sadik kalmaktir. Biz sözümüzün eri ahdimizin sadigiyiz. Biz meydanlarda söz verip sonra unutanlardan degiliz, verdigi sözün her zaman dimdik arkasinda duranlardan olduk. Iste bu vesileyle seçim kampanyamizda verdigimiz sözü yerine getiriyoruz. Belediyemizin tüm sosyal tesislerinden emekli vatandaslarimiz bundan böyle yüzde 20 indirimle yararlanabilecek. Hayirli ve ugurlu olsun.”

Konusmalarin ardindan SGK ve Erzurum Büyüksehir Belediyesi arasinda gerçeklesen indirimi esas alan protokol imzalandi.
Kaynak: İHA