Agabeyini Öldürdü, Annesini Yaraladi

Konya’nin Aksehir ilçesinde bir kisi agabeyini tabancayla vurarak öldürürken, annesini de agir yaraladi. Olay yerinden kaçan katil zanlisi, polis ekiplerince Afyonkarahisar’da yakalandi.

Agabeyini Öldürdü, Annesini Yaraladi
Olay, sabah saatlerinde Kileci Mahallesi Pasa Hafiz Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.S. (48) aralarinda yasanan tartisma sonrasinda agabeyi Kadir Sahbaz (61) ile annesi Fadime Sahbaz’i (84) tabanca ile vurdu. Kadir Sahbaz olay yerinde hayatini kaybederken, anne Fadime Sahbaz ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildi. Yasli kadin, Aksehir Devlet Hastanesi’nde yapilan ilk müdahalenin ardindan durumunun agir olmasi nedeniyle Konya’ya sevk edildi.

Katil zanlisi C.S., olayin ardindan kizi M.S.’yi de yanina alarak araciyla Afyonkarahisar’a dogru kaçti. Aksehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin haber vermesi üzerine alarma geçen Afyonkarahisar Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, katil zanlisi ve kizinin bulundugu araci Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi 1304. Sokak üzerinde durdurdu. Araç içerisinde C.S. ve 20 yasindaki kizi M.S., olayda kullanildigi degerlendirilen tabanca, 25 adet fisek ve bir biçak ile birlikte yakalandi. Sahislar ve ele geçirilen malzemeler Aksehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerine teslim edilirken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA